Nye venner trengs ikke med mindre de kan festes rundt håndleddet

Pulsklokkene ringer for meg

En liten skritteller for menneskeheten etc. osv.

BESTEVENNEN: Siden 24. desember 2017 er denne vesle tassen vært en ny bestevenn som ikke krever mer av meg enn at jeg går og går. BIldet ble tatt i går da denne saken ble lagt ut og da manglet det 8500 skritt på dagsmålet som er 10 000 skritt. De ble tatt seinere, helt sant. Foto: Johnny Puls.
BESTEVENNEN: Siden 24. desember 2017 er denne vesle tassen vært en ny bestevenn som ikke krever mer av meg enn at jeg går og går. BIldet ble tatt i går da denne saken ble lagt ut og da manglet det 8500 skritt på dagsmålet som er 10 000 skritt. De ble tatt seinere, helt sant. Foto: Johnny Puls. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nye venner? Ingen grunn til dette når du har rundet 60 år og har de vennene du trenger. De som ikke maser for mye, men som er der når det skal skåles, lyttes, gråtes, fiskes, heies, ferieres og bannes. Men, den 24. desember 2017 fikk jeg en ny venn som nå forfølger meg døgnet rundt.

Og, som er motiverende, velmenende og som gjør meg frisk og opplagt. Som ikke stiller andre krav enn at jeg ikke må sitte på baken og se verden går til helvete, mens høyresidens mange lakeier, enten de er historikere i tenketanker, statsmenn på sosiale medier eller folkevalgte som mener de har alle fasitsvarene på hvordan de rike skal bli rikere og røkla forbli der de er.

Vår nye venn er liten. Tar ikke stor plass. Liker seg utendørs, men har ingenting imot at vi også rusler sammen rundt i tøfler. Nei, det er ikke en søøøøt valp. Vi har ikke fått oss hund som vi legger ut bilder av på Facebook. Vi liker bikkjer og er stadig vekk utsatt for et evig valpepress fra de nærmeste, men foreløpig holder vi stand.

Vår nye venn bjeffer ikke eller vi må ha med oss pose når vi er ute for å gå tur. Den nye bestevennen er svart og festes rundt håndleddet. Vi snakker om nok en duppeditt, ei pulsklokke som vi i løpet av under en måned er blitt fanget av. Inn i en gale verden av hvilepuls, kaloriforbrenning, hjerterytmer og ikke minst, måling av dagens skritt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer