Punger ut for telefonoverfall

Crowe betaler hotellvert etter raseriangrep.

(Dagbladet.no): Russel Crowe (41) har løst søksmålet utenfor retten og punget ut til hotellansatte Nestor Estrada. I juni ble den australske skuespilleren rasende da han ikke kom gjennom på telefonen fra Mercer Hotel i New York.

Han var i USA for å promotere filmen Cinderella Man og ville svært gjerne prate med kona Danielle Spencer, skriver BBC News.

I raseri rev han telefonen av veggen og gikk ned i lobbyen der han skal ha kastet apparatet på hotellverten. Det er ikke kjent hvor mye Nestor Estrada nå har fått av Oscar-vinneren.

- Begge sider uttrykker sin tilfredsstillelse med løsningen, sier Crowes talsmann.

Det blir dermed ikke noe av søksmålet, men skuespilleren må møte i straffesaken for samme forhold 14. september. I tillegg til en siktelse for overfall, må han svare for besittelse av våpen - nemlig telefonen.

- Et av mitt livs mest skammelige situasjoner, fastslo Crowe om raserianfallet da han var på Late Show med David Letterman.

• Mer om Russell Crowe og telefonkastinga

BEKLAGET PÅ LATE SHOW: 8. juni - to dager etter overfallet - sa Russell Crowe unnskyld for telefonkastinga. Foto: SCANPIX/REUTERS
BEKLAGET PÅ LATE SHOW: 8. juni - to dager etter overfallet - sa Russell Crowe unnskyld for telefonkastinga. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer
<B>RASERIOFFER: Nestor Estrada og kjæresten viser fram arret på kinnet. Det er ikke kjent hvor mye penger han nå har fått for tort og svie.
<B>I LOVENS LANGE ARM: Superkjendisen eskorteres ut av politihuset i New York etter arrestasjonen. Australieren skyldte på at han var en ensom familiemann langt hjemmefra.