Pupp ødela for undertøy?

Undertøysgiganten Victoria\'s Secret kjører ikke tv-show i år.

(Dagbladet.no): Tv-showet som kobler glam og populærmusikk med supermodeller i undertøy har blitt vist på tv-selskapet CBS de sist åra.

Ikke puppen

Men i år dropper selskapet bak Victoria\'s Secret, Limited Brands Inc, showet som i fjor hadde 9.4 millioner seere. Avgjørelsen ble tatt noen uker etter Janet Jacksons så berømte puppeuhell i Superbowl-finalen, også vist av CBS. Og da reises automatisk et spørsmål: Skyldes dette Janets pupp?

- Noen sier at showet ikke vises på grunn av Super Bowl-hendelsen, men det er ikke tilfelle. Klart, vi kunne fått showet på lufta hvis vi ville, sier markedssjef Ed Razek i Limited Brands Inc til CNN.com.

- Ikke verdt bryet

Sannheten er kanskje at seertallene har gått fra 12.3 millioner i 2001 til nevnte 9.4 i fjor. Koble dette med den amerikanske statens press mot kringkasteres eventuelle uanstendighet i sendeflatene, og kanskje regnestykket ikke går opp.

Victoria\'s Secret på tv har høstet mye kritikk fra konservative grupper som ikke ser noen underholding i undertøy-modeller spradende på catwalken. Staten gav dessuten 495 000 dollar i bot til selskapet Clear Channel for å sende av radiovert Howard Sterns uanstendighet.

- Det er ikke verdt bryet for noen av selskapene, sier redaktør John Higgins i bransjebladet Broadcasting & Cable Magazine til CNN.com.

<B>SUPERMODELLENE SAMLES:</B> Modeller som Heidi Klum (bildet), Naomi Campbell og Tyra Banks tar turen på catwalken for Victoria\'s Secret.