- Puppene kan eksplodere

Brystfagre Jordan advares av leger.

Noen kjendiser er kjendiser bare fordi de er kjendiser. Spør en brite om hvordan modellen Jordan egentlig ble kjent og de fleste vil sannsynligvis si «ha\'kke peiling» eller de vil, hvis det er sent og du er på den lokale puben, få referanser til hennes to oppjusterte fordeler.

Jordan er deltaker i den nye reality-serien «I\'m a Celebrity...Get Me Out of Here», hvor ni kjendisdeltakere samles i en leir ute i bushen i Australia for å se hvor lenge de kan holde ut med seg selv, hverandre og den relativt ville naturen.

Det er i den sammenheng at situasjonen med en potensiell puppeeksplosjon kommer opp.

Advares av leger

Jordan har lovet å strippe ute i jungelen, men hun mottar nå strenge advarsler fra britiske leger som frykter at jungelstrippen kan føre til helseproblemer.

Nyhetstjenesten Ananova melder at hvis blodigler skulle suge seg fast til Jordans bryster kan det oppstå infeksjon i såret, som igjen kan lede til at hennes størrelse 34FF-pupper rett og slett eksploderer.

- Hun kommer til å trenge rask behandling hvis hun blir bitt i brystene. Jeg tør ikke tenke på hva som vil skje hvis brystene hennes hovner opp. Det finnes en fare for at de kan eksplodere, forteller en lege.

(Dagbladet.no)

THE EXPLODING TYPE?</B> Leger advarer den britiske modellen Jordan mot å vise for mye hud i den nye reality-serien «I\'m a Celebrity...Get Me Out of Here».