Puppene ville ikke vokse

Uansett hvor mye Renée Zellweger la på seg, fikk hun ikke spørre pupper. Og er Nicole Kidman sammen med Russell Crowe?

Under innspillingen av filmen om den lettere nevrotiske Brodget Jones, måtte Renée Zellweger legge på seg flere kilo.

Men puppene hennes ble likevel ikke større, selv om gikk opp et par klesstørrelser etter å ha hatt pizza og hamburgere på diettene et par måneders tid.

-Jeg har alltid hatt en gutte kropp og jeg trenger ikke bruke BH, så jeg ble litt skuffet da puppene ikke vokste når alt annet på kroppen min vokste, sier Zellweger til Ananova.

-Følte meg sexy

-Hele innspillingen var ganske merkelig. Jeg har aldri i hele mitt liv hatt så mye mat i kjøleskapet. Jeg må innrømme at jeg faktisk følte meg ganske sexy som Bridget Jones, sier Renée Zellweger, som nå er tilbake på sin normale Los Angeles diett.

Rachel Weisz, snart aktuell mot Jude Law i «Enemy at the Gate», prøvespilte også for rollen i «Bridget Jones Diary». Hun fikk ikke rollen fordi hun var altfor pen.

Nicole + Russell = sant

Nicole Kidman har tydeligvis kommet seg igjen etter sjokket hun fikk da Tom Cruise tok ut skilsmisse for et par måneder siden. Cruise og Kidman ligger nå i harde forhandlinger om foreldreretten til barna og underholdningsbidrag.Nå er derimot Kidman observert hånd i hånd med Oscar-nominerte Russell Crowe. Sjarmøren Russell Crowe ligger ikke på latsiden når det gjelder dameerobringer. Han har på sin side nettopp lagt bak seg romansen med Meg Ryan og et par andre damebekjentskaper som Courtney Love på veien.Crowe og Kidman ble observert på nattklubben Deep og med det gjorde Kidman sin første offentlige opptreden siden bruddet med Cruise ble offentliggjort, skriver E!Online.Er det bare gammelt vennskap mellom de to superstjernene fra Australia, eller er det noe mer på gang?- De er bare gode venner og har kjent hverandre i årevis, sier Nicole Kidmans presseagent og understreker at Nicole Kidman ikke har en ny mann på gang.Men er ikke det et typisk Hollywood svar?