Puppeshow og arresten for Love

Courtney går fra rettsal til puppeoppvisning til arresten. På et døgn.

(Dagbladet.no): Hva kan amerikanske produsenter vise til publikum. Vel, Janet Jacksons pupp var tydelig over en eller annen grense, og nå er det Courtney Loves tur til å teste de samme grensene.

Lenge siden

Love gjestet David Letterman Show, der hun ertet publikum med å delvis løfte på t-skjorta. Tilslutt gikk hun opp på Lettermans skrivebord, sang Danny Boy og viste puppene til den 56-år gamle tv-veteranen, skriver Evening Standard.

- Det er så lenge siden jeg har vist puppene, var kommentaren fra den 39 år gamle artisten og skuespilleren. Det lille puppe-stuntet tvang tv-produsentene til å sløre bildene som sendes forsinket.

Håndjern

Love fløy rett fra rettsaken mot henne til New York for å være med i David Letterman Show. Hun er tiltalt for besittelse av ulovlige smertestillende midler. Da rettsaken startet mot henne imponerte hun ikke dommeren. Love fortalte Letterman at «dommeren var kul» og at hun «ikke var i trøbbel».

Tv-verten prøvde å spørre Hole-vokalisten og Kurt Cobain-enka om rettsaken mot henne, men Love tonet det hele ned og skifte samtaleemne. På spørsmål om hvordan hun hadde det fikk Letterman følgende svar:

- Jeg har på meg håndjern i soverommet, jeg har på meg håndjern utenfor.

Arrestert

Og de orda ble fort til en realitet, for Courtney Love ble arrestert etter David Letterman-showet.

Hun skal ha kastet et mikrofonstativ i hodet på en 24 år gammel mann på en hipp nattklubb i New York, skriver nyhetsbyrået AP.

Mannen ble fraktet til sykehus, og tilstanden er stabil.

Det samme kan kanskje ikke sies om Love.

SKANDALE?</B> Eller er det som forventet? Uansett, Courtney Love er flink til å skape oppmerksomhet.
OPPTREDEN:</B> Artisten Courtney Love gjorde også en opptreden under tv-showet.