Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Purified in Blood

Grønt og hardt.

CD: Når det gjelder sceneintensitet er det lite som matcher Stavangergjengen Purified in Bloods thrashkledde veganerkamprop. Sekstetten - som tidligere i år stakk av med Alarmpris for beste live-band - har derfor mye å leve opp til på plate. Det er imidlertid fint lite å frykte. Selv om Purified in Blood på ingen måte sparker opp nye dører, er «Reaper of Souls» til gjengjeld spekket med ektefølt musikalsk entusiasme det slår gnister av. PIB i plateform er atskillig mer metal enn hardcore. Med sin hissige riffing ligger referansene til tyske thrash-helter fra midten av 80-tallet tykt på hele veien. Med på laget har de Slayers fokuserte aggresjon og Iron Maidens velplasserte gitarharmonier. En effektiv kombo som sammen med den grovkornede produksjonen får de fleste av dagens polerte metalcore-band til å høres ut som fuglekvitter. Heftig.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling