- Puss opp og tjen millioner

Silje Stang inviterer par til å bli med på oppussings-TV.

KLAR FOR OPPUSSING: Silje Stang går fra «Sporløs» og «Ettermiddag» til å bli byggherre og programleder for TV2s vårsatsing på oppussingsfronten. Jeg trenger fire par som skal pusse opp et hus. Det blir morsomt, om mye penger å tjene, frister en rett antrukket Silje Stang. Foto: Anders Grønneberg
KLAR FOR OPPUSSING: Silje Stang går fra «Sporløs» og «Ettermiddag» til å bli byggherre og programleder for TV2s vårsatsing på oppussingsfronten. Jeg trenger fire par som skal pusse opp et hus. Det blir morsomt, om mye penger å tjene, frister en rett antrukket Silje Stang. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Silje Stang søker fire par som på ti uker skal pusse opp et hus.

Vinneren får overskuddet av salgssummen.

Trenger fire par - Det kan brått bli flere millioner kroner til vinnerparet, det bare på ti ukers oppussing, sier programleder Silje Stang.

Nå vil hun og TV2 ha kontakt med par som ønsker å delta.

- Det kan være ferske kjærester eller et gammelt ektepar. De bør ikke kunne alt om å pusse opp, men ha glød og interesse. Jeg er ganske handy, selv. Dessuten får vi hjelp av mentorer og fagfolk, sier Silje Stang.

- Lært av min far Dette året har vi sett henne i TV2s «Ettermiddag», men fra januar står nye utfordringer for døra. Siden hun har gått en god oppussingsskole hos sin far, mener hun at dette midt i blinken for henne.

- Jeg har lagt gulv og tak, snekret og pusset opp. Jeg kan bruke en hammer og er en racer på drill og verktøy, sier Silje Stang.

TV2 forventer suksess. I 2004 het det «Nr. 19» med Katrine Moholt som programleder, og oppussingsprogrammet var en stor seersuksess. Siden oppussingsprosjektet - et hus i osloområdet - ikke er funnet ennå, har heller ikke programmet fått navn. Ti tøffe uker - Ideen er den samme. Vi kjøper et hus som skal innredes til fire leiligheter. De fire deltakerparene skal bo i huset og jobbe på dagtid med de yrkene de har. Oppussinga skjer på kveldstid, sier Silje Stang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer