Puss opp profilen din!

Sjekk ut Blink i ny versjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Blink er Norges største nettsted for deling av innhold. 316 000 brukere har lastet opp over 650 000 bilder og 5000 videoer på profilsidene.

I dag har Blink blitt enda bedre. Det har blitt enklere å dele filer med andre, og brukerne har fått større kontroll over profilen sin.

- Med de nye profilsidene kan alle enkelt bygge en egen side som ser proff ut med små, enkle grep, forteller prosjektleder Magnus Hoem Hagen.

I den nye utgaven av Blink kan man selv bytte farger og utseende, og legge til innholdselementer på profilsidene.

Innholdet vises fram i oversiktlige bokser, én for bilder, én for videoer, én for rss-feeder som oppdateres fortløpende med siste nytt fra brukerens favorittnettsteder, og - ikke minst - en egen musikkboks som spiller favorittlåtene.

- Vi er utrolig fornøyde med denne måten å bygge opp en profil på. Dette er noe helt nytt på norske nettsamfunn! Noe av det aller beste med profilboksene er at det er lett for utviklerne å tilby brukerne nytt innhold fortløpende. Vi kan bygge opp en plattform med applikasjoner, som video- og musikkspillere, og la brukerne hente inn filmer og låter fra andre nettsteder i tillegg til det de lager og laster opp selv på Blink, forklarer Hoem Hagen.

Med et stort utvalg temaer - eller bakgrunner - har han og de andre utviklerne gjort det enkelt å designe en proff hjemmeside.

Plusserne, de som har betalt for utvidete tjenester, vil ha tilgang på flere og mer avanserte temaer og kan også lage helt egne bakgrunner. En plusser kan også designe hjemmesida med egne bilder fra galleriet på Blink.

MER BRUKERVENNLIG: På Blink-sida kan du nå legge ut bilder, videoer, nyheter fra favorittnettstedene og den beste musikken. Illustrasjon: BLINK
MER BRUKERVENNLIG: På Blink-sida kan du nå legge ut bilder, videoer, nyheter fra favorittnettstedene og den beste musikken. Illustrasjon: BLINK Vis mer

I tillegg kan alle brukerne selv bestemme hvem som skal få tilgang til det som legges ut, enten det er hele nettet, de som er innlogget på Blink, venner eller bare en selv.

- Vi åpner opp Blink for dem som ønsker det. Du kan bruke Blink som utgangspunkt for det meste du gjør på nettet, det er bare å samle alt innholdet på hjemmesiden din her og dele det med andre. Blink har alltid vært en sosial tjeneste. Den nye versjonen rendyrker dette. Det er mindre av Blink og mer av deg, rett og slett, hevder prosjektlederen.

Da gjenstår det bare å pusse opp profilen sin!

FORSKJELLIGE PROFILER: Dette er bare tre forslag til hvordan sida kan se ut på nye Blink.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer