Pussy, Money og Weed er ikke alltid nok

A$AP Rocky mistet gnisten, og fikk den aldri helt tilbake.

IKKE HELT GODKJENT: A$AP Rocky klarte ikke å holde på flyten gjennom hele sin Hove-debut. Foto: Lars Olav Dybvig
IKKE HELT GODKJENT: A$AP Rocky klarte ikke å holde på flyten gjennom hele sin Hove-debut. Foto: Lars Olav Dybvig Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOVE: 24 år gamle Rakim «A$AP Rocky» Mayers har i løpet av kort tid rukket å bli en av hiphopens store superstjerner takket være en serie sterke klubblåter og et svært velfungerende image. Han har også besøkt Oslo to ganger allerede, og dermed bygget opp nok good-will blant den norske fansen til å få prøve seg på hovedscenen under årets Hovefestival.  

Med kun seg selv, en DJ og hypemannen A$AP Twelvy skal det likevel mye til for å holde konsentrasjonen oppe gjennom de 50 minuttene konserten varer, noe Rockys opptreden lider under til tross for et ivrig og lojalt publikum. Det begynner dog svært lovende med «Wazzup», «Angels» og «Pussy Money Weed», før han henter inn kompisene i Flatbush Zombies for å hjelpe til på «Bath Salt». Her merker man også kaoset det gjerne blir med mange rappere over et vokalspor, noe som sjelden er noe stort problem for Rocky på egenhånd, selv om enkelte selvfølgelig har mye i mot denne «amerikanske» måten å gjennomføre rapkonserter på.  

Showets store live-høydepunkt kommer så i form av Skrillex-samarbeidet «Wild For The Night», som selvfølgelig er låta kidsa har ventet på, og fører til at de går kollektivt «crazy», akkurat slik A$AP Rocky oppmuntrer til gjennom hele konserten. Men istedet for å spille videre på energien som nå bobler, stopper moroa brått opp med en litt forvirrende vannpause, smårapping over Rocko-godlåta, «U.O.E.N.O.» og en ikke fullt så overbevisende framførelse av «Purple Swag».  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer