- Putin har bygd en tidsmaskin og klart å stoppe tida i 17 år

- Livet i Russland er en evig venting, mener forfatteren Vladimir Sorokin.

STERK FORFATTER: Vladimir Sorokin (62) er en av de mest kjente og omdiskuterte dikterne i dagens Russland. Tidligere i år besøkte han Kapittel-festivalen i Stavanger. Foto: Fredrik Wandrup
STERK FORFATTER: Vladimir Sorokin (62) er en av de mest kjente og omdiskuterte dikterne i dagens Russland. Tidligere i år besøkte han Kapittel-festivalen i Stavanger. Foto: Fredrik Wandrup Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

STAVANGER (Dagbladet): Vladimir Sorokin (62) er en av de mest omstridte og oppfinnsomme innen den generasjonen diktere som opplevde at muren falt og at Sovjetunionen gikk i oppløsning. Han er en elegant skikkelse, slank og vennlig utseende, med grått, fyldig, velfrisert hår og skjegg.

Han smiler for det meste, men det er vanskelig å se om uttrykket er ironisk eller imøtekommende. Han beveger seg forsiktig. Når han snakker, tar han stadig små pauser, noe jeg har hørt at han gjør fordi han har hatt problemer med stamming.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer