Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Quaid i Haugesund

HAUGESUND (Dagbladet): Dennis Quaid liker bedre å ri på hester i Montana, enn å gjøre intervjuer i Haugesund. Det er lett å se på ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han er ikke blant Hollywoods største, men slett ingen dårlig skuespiller, og som sådan et greit intervjuobjekt. Hvis han bare ville gi noen svar.

Da festivalens eget meldingsblad dro ut for å møte Quaid, utstyrt med seks spørsmål, fikk de «I am looking for different things» som svar på de fem første og «David Lean's Lawrence of Arabia» som svar på det sjette - om hans favorittfilm.

Nok sol

I går kom han tre kvarter forsinket til sin egen avtale om fotografering. Og det var forbud mot personlige spørsmål. Så vi spurte om han var lei seg for at det var så dårlig vær i Haugesund.

- Det er helt ålreit. Jeg får nok sol i California.

- Jeg trodde du trivdes best på ranchen din?

- Jepp, det er flott der. Hester og alle slags dyr.

Astronaut

Forbudet mot personlige spørsmål skyldtes antakelig at han ikke ville snakke om sin kone Meg Ryan, som i sommer forelsket seg så sterkt i skuespilleren Russel Crowe at Quaid tok ut skilsmisse. Men Meg Ryan kom nylig tilbake igjen og angret. Kanskje ville ikke Quaid snakke om sin fortid som kokainmisbruker heller. Nå vet vi til gjengjeld at han ville bli astronaut da han var liten og at han har skrevet et manus som han vil regissere selv.

- Hvorfor?

- Behøver ikke barbere meg hver dag når jeg er regissør.

STJERNENYKKER: Dennis Quaid presenterte sin film «Frequency» og sine nykker.