Quart-comeback

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FESTIVALER: Det er med stor glede jeg leser at Dagbladets musikkjournalist Sven Ove Bakke fortsatt holder et falkeblikk på Quartfestivalen. Det forteller meg at festivalens angivelige selvmordsforsøk sist sommer ikke var vellykket – heldigvis. Det forteller meg også at Akersgata har forventninger om at den mest innovative og banebrytende rockefestivalen i Norge gjennom de siste 15 årene, er i stand til å reise seg.

Likegyldighet er det verste som kan ramme oss, og jeg tør allerede nå garantere at Quart -08 ikke vil bli møtt med likegyldighet, verken fra Bakke eller publikum.

Det som imidlertid ikke er fullt så hyggelig i Bakkes kommentar er at han mer enn antyder at Quartfestivalen er tvunget til å leve videre med en klam kommunal og cultivert hånd over seg. Han insinuerer også at kreditorene våre, Kristiansand kommune og Cultiva, har plassert «sin mann» inn i stillingen som Quart-sjef.

Heldigvis tar han fryktelig feil!

Jeg synes det er riktig å informere Bakke – som riktignok erkjenner et snev av konspiratorisk tankevirksomhet – om at jeg tidligere har takket nei til denne stillingen, og at det er styret i Quartfestivalen som ansetter ny sjef - ikke kreditorene. Det er dermed med stor selvtillit jeg herved kan avvise at Quartfestivalen skal styres av gammel gjeld og kreditorer. Tvert imot satte jeg som et soleklart krav da jeg takket ja til denne jobben at Quartfestivalen skal stå på egne bein, både økonomisk og kunstnerisk. Det er på høy tid, eller rettere sagt på overtid, at festivalen nå «flytter hjemmefra». Og jeg tar mer enn gjerne på meg jobben med å styre flyttelasset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer