- Quart flår oss

Bergensgutta Tomas Rønnhovde (17) og Henrik Svanevik (17) mener Quart-festivalen flår campingfolket. Bedrer ikke situasjonen seg til neste år, drar bergenserne heller til Roskilde.

Tomas og Henrik har foreløpig ikke oversikt over hvor mange penger de har brent av siden de kom til Kristiansand på mandag, men ifølge dem selv, har kronene gått unna.

70 kroner for røykpakka, 20 kroner brusen, 25 for bussen til byen, 50 for å komme inn på campingområdet...

- Vi betaler alt for mye for absolutt alt. Bedrer ikke forholdene seg, drar vi helt klart til Roskilde neste år. Der betaler du ikke noe ekstra for verken camping eller buss. Her må vi ut med 400 kroner bare for å campe, klager Henrik.

Dårlig informasjon

I tillegg er gutta misfornøyd med informasjonen fra arrangørene. At for eksempel Velvet Belly spilte to dager tidligere enn programmert, fnyser Tomas over.

- Hvis du kjøper et ett-dagspass og har lyst til å se Velvet Belly, kommer du to dager for seint. For dårlig dette, sier Thomas.

Haakon - en habil øldrikker

Men det er tross alt ikke bare elendighet for de to bergenserne. De har fått med seg mye bra konserter, de har møtt mye hyggelige folk og de har møtt kronprinsen inne på VIP-området.

- Han så ut som en habil øldrikker. Jeg synes det er veldig bra at han ikke er så stiv som resten av den norske kongefamilien, forteller Henrik fornøyd.

<B>FLÅDD: </B>Henrik Svanevik, Hallvar Kjærre og Tomas Rønnhovde skulle ønske seg at prisene var like hyggelig som været.