Quart flytter festivalen

Quart-festivalen fikk ikke bandene de ville, og flytter festivalen en dag fram. Dermed er Velvet Revolver og Turboneger klare.

(Dagbladet.no): - Alle de bandene jeg ville ha til lørdagen, fikk jeg mandag i stedet. Da følte vi at det var riktig å flytte festivalen, sier bookingsjef Jørgen Skauge i Quartfestivalen.

Quart-festivalen skulle egentlig gå fra tirsdag 3. juli til lørdag 7. juli. Nå dropper festivalledelsen lørdagen, og satser på mandag til fredag i stedet.

- Lørdagen er ikke spesielt gunstig for oss. Da kræsjer vi både med Oxegen, T in the Park og Roskilde, sier Skauge og viser til Irlands og Danmarks største festivalbegivenheter - som stiller Quart i skyggen størrelsesmessig.

Før Toffen Gunnufsen meldte overgang fra Quart-festivalen til den nystartede erkekonkurrenter Hove, foreslo han at Quart i år skulle arrangeres fra mandag til fredag. Ledelsen holdt imidelertid fast på tirsdag til lørdag, men nå har de ombestemt seg.

- Toffen flyttet selv Hove fra mandag - fredag til tirsdag - lørdag. Så vi er flere som finner ut at vi må justere underveis for å få de bandene vi vil ha, sier Skauge.

Han mener det ikke vil oppstå problemer for publikum som følge av flyttingen.

TIL QUART: Turboneger, her avbildet under en konsert på Norwegian Wood. Foto: SCANPIX
TIL QUART: Turboneger, her avbildet under en konsert på Norwegian Wood. Foto: SCANPIX Vis mer