Quart for de eldre

Toffen planlegger ny festival.

(Dagbladet.no): Den nye festivalen skal være for de som liker Bob Dylan, Neil Young og Sting. De kan jo selvfølgelig være i alle aldre, men dette er artister som i hvert fall har en del eldre fans.

NRK melder at festivalen kan se dagens lys allerede neste år. Stedet er Odderøya og målgruppen er voksne mennesker.

Ikke en del av Quart

- Det er naturlig å sette opp en slik festival i tilknytning til Quartfestivalen, sier mannen bak Quart, Toffen Gunnufsen til NRK.

Festivalen skal bruke infrastrukturen og produksjonsmiljøet rundt Quart, men senior-festivalen er ikke en del av selve Quartfestivalen.

Økonomi-problemer

Og når det gjelder Quart, så er det der fremdeles arbeid som gjenstår for å få orden på økonomien. Kristiansand kommune har bevilget 4.2 millioner kroner til festivalen. 3.7 av de går til gjeld, mens den halve millionen skal brukes til festivalen neste år.

Daglig leder Asbjørn Lykke sier til Fædrelandsvennen at Quart trenger et sted mellom tre og fem millioner kroner for å komme igang med arbeidet med neste års festival.

Formannskapet i Kristiansand Kommune etterlyste da også næringslivets engasjement rundt Quart.

- Næringslivet bør på banen på en helt annen måte. Det er de som tjener på Quartfestivalen, derfor bør de bidra, sa Høyres Per Sigurd Sørensen ifølge Fædrelandsvennen.

NY FESTIVAL?</B> Toffen Gunnufsen planlegger en ny festival i Kristiansand.