Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Quart gir blanke i norske artister

KRISTIANSAND (Dagbladet): Den norske hipp-hopp sjefen Tommy Tee er svært misfornøyd med måten Quart-festivalen behandler norske artister på. - Festivalen har et Norge-kompleks, hevder han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er veldig typisk for Quart-festivalen at kjente norske artister må spille midt på lyse dagen, mens ukjente utenlandske artister som har solgt langt mindre plater får slippe til utover kvelden, sier Tee. Han mener at selv svenske artister blir behandlet langt bedre enn de norske.

Svensker favoriseres

- Quart-ledelsen synes det er langt hippere med svenske artister enn med norske. Se bare på årets program. Det flommer over av svenske navn, fastslår Tommy Tee.

Tee er blitt en guru i det norske rapp-miljøet, og hans nye album har på kort tid fått både strålende anmeldelser og solgt meget bra. Likevel var Tee og hans medsammensvorne i Tee Productions satt opp klokka 15.00 i går ettermiddag da bare en mindre del av festivalpublikummet hadde rukket å komme seg til konsertteltet på Odderøya.

- Typisk Quart

- Quart klarer ikke engang å stave Tee Productions riktig. Tommy T Productions står det i det offisielle programmet. De betaler også ganske dårlig. Dette vitner om en tilfeldig behandling av norske artister. Dessverre tror jeg det er ganske typisk. Quart burde skjerpe seg, konkluderer Tommy Tee.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!