Quart-sjef mistet hukommelsen

Falt i trappa. Sykmeldt på ubestemt tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Quarts festivalsjef Helge Josdal (36) er sykemeldt på ubestemt tid, etter at han torsdag fikk et illebefinnende og mistet hukommelsen, skriver Fedrelandsvennen.


Quarts styreleder Magne Aasheim Knudsen sier at Josdal selv har valgt å gå offentlig ut med hva som har rammet ham. Hukommelsestapet kom trolig som følge av at Josdal falt i trappen etter et illebefinnende i sitt eget hjem torsdag.

- Jeg fant ham på gulvet i kjellerstuen, han var bevisstløs og jeg klarte ikke å få kontakt med ham. Først da han kom til sykehuset fikk legene kontakt med Helge, forklarer Magne Aasheim Knudsen til avisa.

Josdal ble liggende til observasjon på Sørlandets sykehus i Kristiansand i et døgn, før han ble utskrevet.

- Helge har hukommelsestap, men språket er intakt, han skjønner relasjoner, og personligheten hans er akkurat den samme som før, sier Aasheim Knutsen, som forteller at rekonvalesensen sannsynligvis kommer til å ta litt tid og at Josdal ikke vil jobbe videre med avviklingen av årets Quart-festival.

Musikksjef Jørgen Skauge har nå tatt på seg jobben som konstituert festivalsjef.

- I denne situasjonen må vi alle ta ansvar. Helge har gjort en fantastisk jobb, og det skal vi nå videreføre, sier Skauge til Fedrelandsvennen.

SYKMELDT: Quarts festivalsjef Helge Josdal er sykemeldt på ubestemt tid. Foto: Tor Erik Schrøder
SYKMELDT: Quarts festivalsjef Helge Josdal er sykemeldt på ubestemt tid. Foto: Tor Erik Schrøder Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer