- Quart skal bli større enn noen gang

Arild Buli har kjøpt Quart, vil arrangere festivalen neste år.

(Dagbladet.no): Investor Arild Buli og flere samarbeidspartnere har kjøpt merkenavnet Quart samt alt festivalutstyret under en auksjon i dag, melder Fædrelandsvennen.

Prisen er ikke kjent.

- Større enn noen gang
På en pressekonferanse i ettermiddag sier Buli at det vil bli arrangert en «minifestival» i år, mens Quarten gjenoppstår i sin tidligere prakt i 2009.

Profilen skal ifølge Buli være den samme, og festivalen skal fortsatt gå under Quart-navnet.

- Quart skal bli større enn noen gang, sier Buli
ifølge Fædrelandsvennen.


- Byen og næringslivet får nå en sjanse for å se på om de vil ha festivalen. Jeg mener Quart framdeles er noe å ta vare på, selv om den har vært sidekjørt de siste årene.

Buli var tidligere styremedlem og investor i Quart, men trakk seg i 2003 etter at Dagbladet avslørte omfattende økonomisk rot i festivalen.

- Kunne vært bedre
Det er foreløpig ikke klart hva salgssummen havnet på, men bostyrer Øystein E. Krabberød sier han er «relativt godt fornøyd».

- Alt kunne vært bedre, sier Krabberød til Fædrelandsvennen.

NY-GAMMELEIER: Arild Bulie var tidligere deleier i Quart, men trakk seg etter økonomisk rot i 2003. Nå har han kjøpt festivalen, og vil arrangere den til neste år. Foto: ALEKSANDER NORDAHL
NY-GAMMELEIER: Arild Bulie var tidligere deleier i Quart, men trakk seg etter økonomisk rot i 2003. Nå har han kjøpt festivalen, og vil arrangere den til neste år. Foto: ALEKSANDER NORDAHL Vis mer

Hele fire budgivere har iløpet av auksjonen ytret et ønske om å kjøpe hele Quart-pakka, altså både merkenavnet, festival- og pc-utstyr.

Krabberød ønsker ikke å kommentere budene som ble gitt underveis.

- Quart skal bli større enn noen gang