Quart start

I dag starter en musikalsk opptur som varer uka ut. Nærmere 50000 feststemte ungdommer inntar denne uka Kristiansand for å høre over 160 band, artister og dj-er. Dagbladet viser vei til høydepunktene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TIRSDAG

Dagens norske: Salvador. Har for lengst rukket å markere seg som en av landets mest karaktersterke rappere. Møt opp tidlig i Bendiksbukta!

Sjekk ut: Nikka Costa. Amerikanske Costa har Frank Sinatra som gudfar. «Everybody Got Their Something»-album inneholder en organisk blanding av soul, rock og jazz.

Dagens stjerne: Det britiske hiphop-kollektivet Stereo MCs er ute med «Deep Down & Dirty», ni år etter den skjellsettende «Connected». Ellers: Wyclef Jean, som gjorde det bra på Roskilde.

Klubbtipset: Zero 7 på Caledonien Hall. Zero 7 er, etter Bent, nummer to på den engelske chill-tronen.

ONSDAG

Dagens norske: Cadillac. Trøndertrio som spiller rånete bluesrock på en sofistikert måte. Har det siste året markert seg som et av Norges beste liveband.

Sjekk ut: The Hives. Dresskledde svenske rockere som krysser Ramones med garagerock og 50-tallet. Kommer rett fra Roskilde der det gikk gjetord om bandets konsert.

Dagens stjerne: Dandy Warhols røyka bort sin Roskilde-konsert, men gruppa bak fjorårets beste rockeskive er likevel et must. Få også med deg klassikerne Motörhead.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer