Quart truer avis

Styret i Quart Festivalen truer med å bryte samarbeidet med Fædrelandsvennen etter at avisen avslørte at kona til pressesjef Pål Hetland solgte billetter på svartebørs.

Det går fram av en pressemelding fra Quart Festivalen. Der heter det at «Festivalen er svært kritisk til hvordan Fædrelandsvennen har gått fram i denne saken, og vil av den grunn vurdere om samarbeidet med Quart På skal fortsette i fremtiden».

Fædrelandsvennens festivalbilag, Quart På, kunne sist torsdag fortelle at pressesjef Pål Hetlands kone solgte billetter på svartebørs, og det etter at Hetland selv hadde gått hardt ut mot svartebørshandel.

I den ferske pressemeldingen gjør Quart Festivalens styre det klart at det er imot all form for svartebørs, og at det vil bli utarbeidet retningslinjer for hvordan festivalens ansatte og deres pårørende skal forholde seg til svartebørssalg.

Samtidig truer altså styret med å bryte samarbeidet med Fædrelandsvennen. Verken festivalsjef Toffen Gunnufsen, pressesjef Pål Hetland eller styremedlem Trygve Eftestøl ønsker overfor avisen å utdype hva dette innebærer.

(NTB)

PRESSESJEFEN: Pål Hetland raste i pressen mot svartebørssalg, mens kona hans solgte på svartebørsen. Nå vil de straffe Fedrelandsvennen for avsløringa.