Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Quartsalget i full gang

Tilbudsbillettene til Quartfestivalen 2002 er i ferd med å rives vekk, enda Turboneger er eneste sikre trekkplaster. Men på Dagbladet.no har Toffen antydet mange navn. Sjekk lista!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Informasjonssjef for Quartfestivalen Pål Hetland, forteller at de 1000 tilbudsbillettene til festivalen er i ferd med å bli utsolgt. Mer enn 800 musikkfans har betalt 1210,- kroner - enda Turboneger er eneste band som offisielt skal til Kristiansand.

Men på Dagbladet.no har Toffen Gunnufsen i flere måneder bedt om tips fra leserne, og selv antydet hvilke band publikum kan vente seg på festivalen første uka i juli.

Travis og Foo Fighters er blant de heteste tipsene fra Quart-sjefen. - Det ser bra ut for Travis og Foo Fighters, skriver han i et innlegg, og nevner bandene flere ganger.

Rocken er på plass

Undergrunnsbandet The White Stripes var en av fjorårets rockesensasjoner. Toffen antyder i flere innlegg at de jobber med å få bandet til Quart\'en 2002. Newyorkerne The Strokes spilte i fjor, men Quart-sjefen innrømmer at det ikke er umulig å ha dem en gang til.

Av store norske band skriver Toffen at det ser bra ut for både Röyksopp og Kaizers Orchestra.

Spørsmålet om ikke de norgesaktuelle svenskene The (international) Noise Conspiracy også er aktuelle for Quartfestivalen, skal avklares snarest, skriver Toffen.

Quiet-is-the-new-loud-tilhengere kan glede seg over at det ifølge Toffen ser bra ut for Belle og Sebastian.

Ønsker Sonic Youth

Flere lesere etterlyser Sonic Youth, og får blandede svar: - Vi hadde Sonic Youth i 2000, og vil vel heller prioritere Jim O\' Rourke i år, skriver Toffen i ett innlegg. I et annet innlegg innrømmer han imidlertid at er enig i at det er «en jævlig dårlig unnskyldning for å ikke ha dem igjen», som en leser skriver, og lover å sjekke om bandet skal ut på turné.

Toffen skriver at han ser på Chemical brothers, og Prodigy er også aktuelle, enda plata ikke kommer før i 2003.

Hardt og hip hop

Av hardere band skriver Toffen at det er godt håp om både System Of a Down og norske Amulet.

Han skriver at han også skal sjekke Sepultura.

Av hip hop jobber Toffen og co med Xzibit, Tha Liks, Outkast og MOP. Det framgår av dette innlegget.

Kanskje kommer Abel?

Toffen utelukker ikke at Norges popkonge Morten Abel finner veien til Kristiansand i sommer. Men muligheten for A-ha ifølge Gunnufsen er liten.

Både Jamiroquai og Lenny Kravitz er begge for dyre.

Turbonegers comeback

På hjemmesida Quart.no står det at spillested og -dag for Turboneger-konserten er usikre.

Men på Dagbladet.no har Toffen skrevet at bandet skal gjøre sitt etterlengtende comeback i Bendiksbukta lørdag 6. juli. Vi kan med andre ord vente en pangavslutning på årets festival.

Pål Hetland forteller til Nettavisen at quart-ledelsen vil avsløre fire-fem band neste uke. Enn så lenge kan du tygge på våre stalltips.

Har du favorittartister som du ønsker at Toffen skal sjekke? Har du andre tips til årets Quart-festival? Send Toffen dine Quart-tips!

Hele Norges coronakart