Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Quasi

Løssluppen indiepop.

CD: I likhet med andre rockduoer gir det minimalistiske utgangspunktet Quasi en rekke fortrinn. Normalt består band av mellom tre og seks medlemmer, og man skulle tro at en duo har et stort handikap. Det er på sett og vis riktig når det kommer til livescenen, men også der kan man få parkert ørene og all tvil, jf. White Stripes. Det er flere likhetstrekk mellom Quasi og White Stripe enn antall medlemmer. Begge spiller alternativ rock. Mens White Stripe er mørkere, hardere og mer asfaltblues-orientert, er Quasi lysere og mer indiepoppreget. Sanger, gitarist, keyboardist og låtskriver Sam Coomes og trommeslager Janet Weiss skaper annerledes, original og smakfull musikk. Den er fri for mange av rockens tvangstrøyer og konvensjoner. Her er rare påfunn, støyende gitarer og innslag av jazz og det som måtte falle dem inn. Et løssluppent møte med musikk utenfor allfarvei.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling