Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Quite Sane

Irriterende velmenende jazz/hip hop.

CD: Quite Sane er et band som fungerer flott i teorien. Med åtte medlemmer og en hendig hybrid av jazz, funk og hip hop - en stilart bassist Anthony Tidd har døpt ab-groove - kan det sikkert feie hvilket som helst annet band av scenen. Men så har de jo også tidligere samarbeidet med live-guruene The Roots.

I praksis imploderer hele plata som Phillips-bygget på Majorstua. For alle gode intensjoner til tross, «The Child of Troubled Times» blir bare mer og mer enerverende. De politisk korrekte fistelfremførte versene repeteres i det uendelige, og de Jurassic 5-inspirerte spoken word-sekvensene er komplett uinteressante.

Dessuten, ab-groove er sikkert et fint utrykk, det, men hvis man leter lenge nok i begrepskassa, finner man det mer dekkende «acid jazz». Glemt raskere enn du kan si 1993.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling