Rå drømmehaug

- Ja, jeg er Trine Ness, svarer aprilpoeten på spørsmålet om hun er den vi tror. For vi husker nemlig poeten «trine» fra tidligere tider i Diktkammeret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har vært med helt fra starten. I begynnelsen kun som «trine ness», etter hvert som «trine», og jeg har også postet dikt under andre signaturer.

«Ganske gal»

I dag benytter Trine tre-fire faste navn for å prøve ut forskjellige stemmer, men også fordi de gradvis har utviklet forskjellige måter å skrive på.

- Det er spesielt én som skiller seg markant fra de andre. Hun får lite tilbakemeldinger og hun er ganske gal, men hun har jeg blitt ordenlig glad i fordi hun går sine egne merkelige veier og tør mer enn de andre. Jeg synes en av diktkammerets styrker viser seg i at vi har denne muligheten. For meg er dette frigjørende, og gjør meg mer modig med å eksprimentere.

Selvterapi

Trine er 39, og har skrevet siden de første diktene hennes kom ned på papiret i slutten av tenårene.

- Skrivinga var et lite, mørkt og hemmelig kott jeg gikk inn i når ting butta litt i mot. En slags selvterapi. Et sted hvor dagens rester og situasjoner ble tømt utover og satt sammen på en slik måte at jeg kunne forstå meg selv og verden litt bedre, forteller hun åpenhjertig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer