Rachel Stevens

Her er ikke alt helt hunky dory.

CD: «Funky Dory» er Rachel fra S Club 7s forsøk på å dra en Robbie Williams. Hun lykkes ikke.

Utover Robbie og Ronan Keating er det få artister som har gjennomført suksessrike solokarrierer etter at boybandet deres gikk dukken. Rachel var i flere år medlem av popfenomenet S Club 7. Nå vil hun altså klare seg på egen hånd. Dessverre viser det seg ganske raskt at selv heismusikk har mer edge enn Rachel.

Riktignok har Spice Girls-aktige «Sweet Dreams My L.A. Ex» spankulert rundt på hitlistene i noen uker nå. Men Rachel mangler likevel det lille ekstra som gir damer som Britney, Christina - ja, til og med Jessica Simpson - en karriere innen musikkbransjen. Nemlig personlighet. Det er dessuten ganske sjokkerende at David Bowie har tillatt henne å misbruke albumklassikeren «Hunky Dory». Plagieringen av «Andy Warhol» på tittellåta «Funky Dory» er jo helt Enrique Iglesias. Krise!

Så selv om «Silk» er en litt fengende versjon av Madonnas «Frozen», har albumet en dunst av kritikkløs ferieturfesting. Hele plata minner om TVNorges serie om engelsk ferieungdom på Ibiza. Det er egentlig mest pinlig.