Radcliffe blir slaktet for rollen som prompende lik med konstant ereksjon

Flere skal ha forlatt salen under premieren på Harry Potter-stjernens nye film.

BISARR: I «Swiss Army Man» spiller Paul Dano (til venstre) en mann som finner et lik, spilt av Daniel Radcliffe, på en øde øy. Filmens uvanlige plott ble ikke godt mottatt på Sundance-festivalen i USA. Foto: NTB Scanpix
BISARR: I «Swiss Army Man» spiller Paul Dano (til venstre) en mann som finner et lik, spilt av Daniel Radcliffe, på en øde øy. Filmens uvanlige plott ble ikke godt mottatt på Sundance-festivalen i USA. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Swiss Army Man» hadde premiere under den prestisjefylte Sundance-festivalen på fredag. I filmen spiller Paul Dano en deprimert mann som er strandet på en øde øy, der han finner et lik som han begynner å snakke til.

Filmens uvanlige utgangspunkt er likevel ganske normalt sammenlignet med resten av handlingen. Liket, som spilles av Harry Potter-stjerna Daniel Radcliffe (26), skal visstnok nok ha en konstant ereksjon og skal også prompe kontinuerlig gjennom hele filmen.

I filmens mest bisarre scene legger Dano liket på vannet, før han stiller seg på han og kjører bort fra øya ved hjelp av likets promping. Kritisk publikum Ifølge The Independent ble filmen dårlig mottatt under premieren og store deler av publikum skal ha forlatt salen før filmen var ferdig.

Anmelderne er derimot ikke like negative til «Swiss Army Man» som Sundance-publikummet. The Guardian, Hollywood Reporter og Variety er alle positive til filmen. Førstnevnte gir filmen tre av fem stjerner, mye takket være Radcliffes skildring av liket med flatulens.

- Den er grov og dum, men takket være to gode skuespillerprestasjoner og god bruk av musikk og klipping er den litt rørende, skriver The Guardians anmelder Jordan Hoffman.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer