Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rådhus-party for 50 000

Oslo var en hitliste i går kveld. Med Rådhusparty med 50 000 «fjortiser» som fikk en hitparade de seint vil glemme. Kurt og godt en listesak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Christian Ingebrigtsen har fortid som popstjerne fra boybandet A1. Nå er han soloartist, og han slentret rundt med låta «Things Gonna Change». Sukkersøtt.

- Nervøs, nei men spent, sa Idol-vinner Kurt Nilsen før konserten. Han viste at idolnervene ikke var påtrengende. Du kan like eller mislike Kurt, men det er noe ved gutten.

Rådhusfesten ble en hitparade som kanskje minnet om et Ibiza light på asfalt i ly av Rådhuset. Det fine for publikum var nok at festen var en gratisaffære for Oslo & omegns unge, hippe og coole. Tv-sendt også. På selveste NRK. Med TV2-yndlingen Kurtan som et av de hotteste trekkplasterne. En herlig sommerkveld vil man tro for yngste. De som hadde et øyeblikks mulighet til å få et lite blikk av sin helt/heltinne/band.

Slik gikk refrenget i går kveld:

Daniel Bedingfield er også stor for de yngste med listepop i blikket. Javel.

Champis-Idol

GARETH GATES kommer fra Bradford i Nord-England. Han ble viden kjent etter at han kom på andreplass under «Idol»-konkurransen i Storbritannia.

Bertine Zetlitz drakk champange med sjarmøren etter at han hadde satt unge pikehjerter i brann med «Stupid Mistakes».

Da Gates sang hang måkene med nebbet ute i Oslofjorden. Lufta holdt 16 varmegrader og de største rikmannsbåtene kom glidende inn, stygge som juling.

- Han er sååååååå søt, var kommentarene om Gates' langs bryggekanten. Opp ved Rådhuset sto mor og far og speidet etter sitt partyavkom.

Mas & mas

RAVI hadde med seg «Ut av deg sjæl-opplevelse». Man skal jaggu være glad man ikke er 14. Mas, mas, mas.

ST. THOMAS var en av de få i brun dress nede på Rådhusplassen i går kveld.

Bygutten ga de unge folket «A Long Long Time». Med seg hadde han kveldens beste dansere, i singlet og helsetrøye. Både St. Thomas og danseløvene leverte noen trinn som tatt ut av «Jungelboka».

NG3 er tre pene jenter fra Sverige. Synge kan de ikke spesielt mye, men de var kledd i armyklær og da er det vel fett nok?

Dobbelt sukkersøtt

MARIA ARREDONDO sang en ny låt signert Espen Lind, «Hardly Hurts At All». Dobbelt sukkersøtt.

SURFEROSA er kanon live. Sirkuspop.

BERTINE ZETLITZ avsluttet rådhusballet med en re-mix av «Girl Like This». Stilig også på håret.

Fjortisene hadde hatt en drømmekveld med sjæresten og kanskje en eldre bror hadde fått i seg en rusbrus for mye. Blåtrikken som går fra Aker brygge, og forbi festplassen, byttet ut bluesen med en remiksa nummer 10 til Rikshospitalet. Sykt bra.

OBS: Hitlistefesten, utenfor hovedstadens rådhus, ble arrangert av norsk radio, statseid, og en større avis som vi mener bestemt holder hus i den forknytte Akersgata.

KJEKK KAR: Storbritannias Idol-toer Gareth Gates varmet for vår egen Idol-vinner Kurt Nilsen.<P>
BLOND: Maria Arredondo fra Sørlandet, en popengel.<P>
SOLO-KAR. Christian Ingebrigtsen foran 50 000, live in Oslo foran Rådhuset.
OSLOPARTY: I drøye to timer var det fullt trøkk nede på Rådhusplassen i Oslo. Folk strømmet ut i den fine sommerkvelden for å få seg en hit eller to eller treeeeeeeeee! <P><BIL>
FIN DRESS: St. Thomas med dansere som holdt like høy kvalitet som pausefiskene på tv.<P>
ENDELIG KOM KURT: Han møtte stor jubel fra det unge publikumet.