Radiohead avslår Quarts rekordbud

Men kommer til Roskilde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Radiohead har vært et ettertraktet bytte i den stadig pågående festivalkrigen. Nå ser det ut til at danskene stikker av med bandet, mens alle som håpet på å se Radiohead på en norsk festivalscene trolig blir skuffet.

Quart har definitivt kastet inn håndkleet.

- Vi har fått beskjed av våre bookingfolk om at de dessverre ikke kommer til å spille på Quart til sommeren, sier daglig leder Daniel Nordgård til Dagbladet.no.

Kilder har tidligere fortalt Dagbladet at festivalen tidligere i år la inn et rekordhøyt bud på 500 000 euro (ca. fire millioner kroner) på bandet.

Til sammenlikning skal The Who på Quart ha kostet 2,3 millioner og The Killers på Hovefestivalen 2,1 millioner kroner.

Øyafestivalen opplyser også at Radiohead ikke kommer til å spille hos dem, fordi turnéprogrammet ikke passer med festivaldatoen. Peer Osmundsvaag i Hovefestivalen har imidlertid ikke gitt opp helt ennå, men etter det Dagbladet.no erfarer er det lite trolig at bandet spiller på andre festivaler i Skandinavia. 

- Det er per dags dato usikkert hva som skal skje i Norden, utenom Roskilde, sier Osmundsvaag til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer