Radiologi

D'Sound er høyt elsket av radiostasjonene. Ingen artister har ligget flere uker på hit40. - Vi ofrer ikke P1, Petre eller P4 en tanke, sier Kim Ofstad.

- Men vi fungerer tydeligvis bra på radio, erkjenner D'Sound-trommeslager'n.

Det er et mildt uttrykk etter at gruppa nærmest har eid hit40-lista siden dens tilblivelse. For hør bare her:

- Ikke kyniske

- Det virker sikkert som om vi er en kynisk gjeng som sitter og pønsker ut låter som vil passe på radio. Men vi tenker ikke slik i det hele tatt. Vi bare gjør det vi sjøl synes er tøft og kult, og så er det jo bare en kjempebonus at radioene spiller oss og publikum kjøper platene våre, sier Kim Ofstad.Ain't Giving Up 16

Tattooed On My Mind 13

Down On The Street 12

Smooth Escape 12

Disco Ironic 11

Good Man, Good Girl 5

Beauty Is A Blessing 3

Love Is On My Way 3- Hvordan var det å bli spilt på radio for første gang?- Det var rart. Jeg skjønte ingenting da «Real Name» begynte å surre på radioen sommer'n 96. Den gangen var vi et undergrunnsband som bare var glad til for å ha fått platekontrakt. Men det var der suksessen vår begynte.

Brekker låter

- Slo dere gjennom via radiospilling?- Ja, det vil jeg si. Vi har hatt masse radiohits, og det har vært en viktig faktor når debutplata «Spice Of Life» har solgt nesten 25000 og «Beauty Is A Blessing» 45000.- En del artister later til å vegre seg for å få rykte som radioband...- Det er litt vanskelig å forstå. Men kanskje er det negativt å bare være radioartist. D'Sound fungerer på forskjellige plan. På plate er vi veldig melodifokuserte, live kan vi brekke låtene helt i stykker, mens man på by'n kan høre D'Sound i klubborienterte remixer.- Hva er det som gjør at radioene elsker dere?

- Nei, det kan vi nok dessverre ikke avsløre, he he... Jeg tror det er det at vi fokuserer veldig på melodi samtidig som vi har et moderne sound.

LYDEN AV RADIO: D'sound har all grunn til å smile. Singlene de gir ut blir radiohits.