TILBAKE: Radioresepsjonistene Tore Sagen (t.v.), Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim dukker opp på P2 til lørdag. Foto: Lars Myhren Holand
TILBAKE: Radioresepsjonistene Tore Sagen (t.v.), Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim dukker opp på P2 til lørdag. Foto: Lars Myhren HolandVis mer

«Radioresepsjonen» gjør comeback

En kollapset lunge gjør P3-heltene til P2-vikarer for en dag.

||| (Dagbladet): - Utfordringen her blir jo å tilpasse seg P2-formatet. Vi vil ikke klusse til kanalen, så vi må skli inn slik at lytterne ikke merker noen forskjell, sier programleder Steinar Sagen til Dagbladet.

I dag ble det klart at han og de andre gutta i «Radioresepsjonen» gjør radiocomeback.

Tidligere i år sa de egentlig takk for seg og meldte overgang til tv, men nå vender de altså tilbake - som vikarierende programledere for «Hallo i Uken».

- Vi må ta alle forestillingene vi har om P2 og blande dem sammen. Man hører jo så mye rart. På P2 driver de med klassisk ønskekonsert og sånne ting som ikke vi skjønner noe av.

Likevel varsler Sagen at han, lillebror Tore og Bjarte Tjøstheim kan komme til å prøve seg på noe såpass eksperimentelt som en lydinstallasjon.

- Det skumle er at P2 har så mange intellektuelle lyttere. Prøver vi å si noe smart, vil folk reagere og si at: «Det sa jo Aristoteles for flere tusen år siden».

Kollapset lunge Vikariatet til radioresepsjonistene kommer etter nokså dramatiske omstendigheter. Lørdag kollapset nemlig «Hallo i uken»-programleder Jørgen Strickerts venstre lunge.

Han er fortsatt på sykehuset, men ikke i verre forfatning enn at han ser det positive i situasjonen.
 
- Hadde jeg visst at det var dette som skulle til for å få «Radioresepsjonen» tilbake på radio, hadde jeg punktert lungen for lenge siden, hveser han kortpustet i en pressemelding.

P2-spesialen sendes lørdag ettermiddag.