PRØVER PÅ REKORD:  Da radioresepsjonens «julepostkasseshow» ble utsolgt på ni minutter, vil gutta se om de kan slå rekorden med å selge ut ekstraforestillingen på sju minutter. Foto: Kim Erlandsen
PRØVER PÅ REKORD: Da radioresepsjonens «julepostkasseshow» ble utsolgt på ni minutter, vil gutta se om de kan slå rekorden med å selge ut ekstraforestillingen på sju minutter. Foto: Kim ErlandsenVis mer

Radioresepsjonen utsolgt på ni minutter - holder ekstraforestilling

Ny sjanse til å se radiovertene live i «Radioresepsjonens julepostkasseshow».

(Dagbladet): Da billettene til radioresepsjonens «julepostkasseshow» mandag morgen ble lagt ut for salg, ble de revet vekk i løpet av knappe ni minutter.

Gutta håper å slå rekorden når de nå skal legge ut billetter til ekstraforestilling.

- Det er helt fantastisk at vi solgte ut Rockefeller på ni minutter. Nå skal vi prøve å sette rekorden når vi legger ut ekstraforestillingen. Da håper vi på utsolgt innen 7 minutter, sier Steinar Sagen.

Hardt slag om billetene Det svært populære radioprogrammet, Radioresepsjonen, har et gjennomsnitt på ca. 170 000 lyttere daglig, og i tillegg regnes gutta som overlegne «podkastkonger» med hele 900 000 nedlastninger i uken.

Resultatet ble at da gutta, Steinar, Tore og Bjarte inviterte til forestillingen "Radioresepsjonens julepostkasse julepostkasse julepostkasse" 4. desember, ble det et hardt slag om billettene.

Men ingen trenger å fortvile enda, for på grunn av den store pågangen har radiovertene bestemt seg for å holde ekstrashow for den ivrige fansen.

Billettene til ekstraforestillingen, som skal holdes 5. desember, legges ut Torsdag 8.november klokken 09.00.

Først og fremst radiofjes Begge showene vil bli kvelder basert på spørsmål fra publikum, i tråd med Radioresepsjonens innsenderspalte Postkasse (postkasse, postkasse). I tillegg vil de levere noen «middelmådige» overraskelser, melder Rockefeller.

Begge forestillingene holdes på Rockefeller i Oslo, 4. og 5. desember, og den første forestillingen vil bli overført direkte på NRK P3.

- Til de som ikke får billett, så minner vi om at showet også sendes på radio. Selv om vi er en estetisk nytelse, så er vi jo først og fremst radiofjes, sier Sagen.

Radioresepsjonen har hatt forestilling på Rockefeller før. I 2010 gikk «Radioresepsjonens jingle-show» for fulle hus to ganger, og det ser ut til at årets juleshow vil bli like godt mottatt.

- Det skal det bli megatrivelig å møte noen av lytterne ansikt til ansikt igjen, det begynner å bli en stund siden sist, sier Sagen til P3.no.