Radiosexen: - Fikk skryt av pappa

Journalist Louise Fischer har skapt overskrifter for sin unike swingersreportasje, hvor hun selv ble med på moroa. Slik svarer hun på kritikken.

HØR KLIPPET: Louise Fischer, reporter i danske Radio4, valgte en høyst uvanlig tilnærming da hun skulle lage en reportasje om gjenåpningen av swingersklubber i landet. Foto/lyd: Radio4 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var mandag morgen den 24. mai at lytterne til danske Radio4 fikk servert en reportasje helt utenom det vanlige.

Journalist Louise Fischer, som jobber som reporter for kanalen Radio4, hadde nemlig laget en reportasje der hun tok lytterne med på innsida av gjenåpningen av swingersklubben Swingland i Ishøj kommune.

Fischer valgte en høyst uvanlig tilnærming til oppgaven. Hun endte nemlig selv opp med å ha samleie med en av deltakerne - på lufta.

Overfor danske Ekstra Bladet forteller Fischer nå hvorfor hun valgte å selv bli med på aktivitetene i swingersklubben, og understreker at påfunnet var hennes egen idé.

Følte seg komfortabel

- Det var noe jeg hadde tenkt på i lang tid før jeg faktisk lagde reportasjen. Jeg ble vist rundt (på swingersklubben, journ.anm.), og vi snakket og hadde en god dialog, sier hun til avisa.

- Så ble stemningen gradvis myknet opp, og det var en som begynte å ta litt på meg og kysse meg. Og så hadde vi sex mens jeg intervjuet ham, fram til jeg sa at nå var det nok for meg. Og så holdt jeg meg i bakgrunnen.

Reportasjen la på ingen måte skjul på det som fant sted, og høylytt stønning og diverse klaskelyder kunne tydelig høres i bakgrunnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer