Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rae & Christian

Beatsmusikk i alle regnbuens farger settes forbilledlig sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne høyt respekterte Manchester-duoen viser igjen at deres virkelige talenter ligger i å jobbe med andres musikk. De har prestert to solide album, bevares, men det er to album som aldri løsner helt. Platene var overproduserte og til tider overambisiøse i sitt forsøk på å integrere svart amerikansk soul, funk og hip hop med likblek, men livlig nordengelsk beatsmusikk.

Det beste med Rae & Christian er selskapet deres, Grand Central. Et av Englands mest spennende og kvalitetsbevisste uavhengige selskaper som har pøst ut funky beatsmusikk til stor jubel fra kritikerne og hiphophoder av de den gamle skolen.

På denne miksen, den tredje i en glimrende nachspielserie, demonstrerer Rae & Christian at beatsmusikk slettes ikke trenger å låte som ørkenvandrende jazztobakkmøl. Utvalget, som kan nytes horisontalt eller vertikalt, er funky og lekent og viser at den engelske beatsundergrunnen fortjener å forlate sin status som godt bevart hemmelighet.

Hele Norges coronakart