- Rævkjørt av Norwegian

Flere musikere vil nå boikotte flyselskapet.

FORBANNA: Kråkesølv vil slutte å fly Norwegian: Thomas Litangen, Fredrik William Olsen, Petter Waldemar Nohr Unstad og Kristoffer Magnus Nohr Unstad. Foto: Jørgen Brynhildsvoll
FORBANNA: Kråkesølv vil slutte å fly Norwegian: Thomas Litangen, Fredrik William Olsen, Petter Waldemar Nohr Unstad og Kristoffer Magnus Nohr Unstad. Foto: Jørgen Brynhildsvoll Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Når vi skal fly med instrumenter, og allerede har forhåndsbooket det som bagasje, så må vi ut med 216 kroner i ekstraavgift. Det blir som å betale dobbelt for en gitar, sier Kristoffer Magnus Nohr Unstad i Kråkesølv til Dagbladet.

Vokalisten i den kritikerroste gruppa forteller at dette gjør det både vanskelig og dyrt å reise som musiker.

- Hvis vi ikke booker bagasje på forhånd betaler vi ikke dobbelt, men problemet er at Norwegian-ansatte er inkonsekvente. Når vi møter opp på flyplassen før en Norwegian-flyvning vet vi aldri hva som venter oss, forteller Nohr Ustad.

- Ren urimelighet I dag rant begeret over, og på reisen fra Bodø til Alta la bandet ut følgende melding på twitter:

«Vi har blitt rævkjørt av Norwegian og det vindskeive reglementet deres nok en gang. Dette kan da umulig fortsette, @Musikerne? 2011, liksom?»

- I dag måtte vi ut med 1500 kroner ekstra. Vi reiste med tre gitarer og endte opp med å betale for syv. Det er ren og skjær urimelighet, sier Nohr Unstad.

Vil boikotte Probelmstillingen har tidligere blitt tatt opp av andre musikere, og dette er heller ikke første gang Kråkesølv har fått problemer med Norwegian. Nå har de fått nok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer