Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Råflotte damer

Følg strømmen og treng deg inn i sommervarmen på Smuget.

REVY: Der tar publikum hetebølgen av glede, for der styrer tre av de råflotteste damene i norsk underholdning.

Og for et styr, og for en energibruk!

«... men tankene mine får du ALLTID!»

Med: Hilde Lyrån, Lisa Tønne og Kjersti Elvik.
Produsent: That's entertainment
Sted: Smuget, Oslo

Strålende damer i fri energiflyt lager tropisk stemning.

Hilde Lyrån, Lisa Tønne og Kjersti Elvik må være Norges mest sjenerøse kraftverk akkurat nå. De sparer seg ikke. Høytrykkene køer, for om deres sommerrevy i Sandefjord i fjor var en stø suksess, så har denne nye versjonen av «... men tankene mine får du ALLTID!» akkurat det som manglet av samkjørt scenisk energi i bevegelser, sang og samspill.

Mange nye både modige og frodige tekster har de også fått. De avfyres med en totalt avvæpnende treffsikkerhet så publikum ligger hylende av glede over stolryggene. Sjelden ser man samlet et større overskudd av scenisk intelligens.

I ryggen, eller helst i ryggmargen, har de koreografen Jonas Digerud, pianisten Arve Durset og instruktøren Per-Olav Sørensen, men scenen er deres fra første sekund.

En varm og strålende stund venter Bergen og Trondheim. Send heller billettregningen til olje- og energiministeren, så kan han selv gå på sosialkontoret og få den refundert.

Foto: Scanpix
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling