Ragde, Anne B.

Bibliografi:

  • Eremittkrepsene (roman) 2005
  • Berlinerpoplene (roman) 2004
  • Kunsten å krangle (håndbok) 2003
  • Fosterstilling (noveller) 2003
  • DR. Zellwegers gave 2002
  • Arsenikktårnet (roman) 2001
  • Biografien om Sigrid Undset 2001
  • Lille Petter Edderkopp (kriminalroman) 1999
  • Jeg vinket ikke, jeg druknet (roman) 1998
  • Bunnforhold (roman) 1997
  • På kloss hold (ungdomsroman) 1997
  • Ansiktet som solen (noveller) 1996
  • Det er alltid for tidlig å stå opp. Libresser, første bind (humor m/Unni Lindell) 1996
  • Valpefabrikken (Felix-bøkene - ungdomsroman) 1995
  • Zona Frigida (roman) 1995
  • To fruer i en smekk (humor m/Unni Lindell) 1995
  • Hundegalskap (Felix-bøkene - ungdomsroman) 1994
  • Sesam stasjon (barnebok) 1994
  • Blodsporet (Felix-bøkene - ungdomsroman) 1993
  • Kristin og Håkon og villsporet (barnebok, offisiell OL-vare) 1993
  • - før jeg kommer tilbake (roman) 1994
  • Noen kommer, noen går (kriminalnoveller) 1992
  • Strupetaket (Felix-bøkene - ungdomsroman) 1992
  • En hemmelig kjempeidé (barnebok) 1991
  • En tiger for en engel (roman) 1990
  • Unga: hverdagsdikt for foreldre (dikt) 1989
  • Vet du hva de voksne gjør om kvelden mens du sover? (barnebok) 1989
  • Dumme mamma! (barnebok) 1988
  • Hallo! - Her er Jo (barnebok) 1986