Ragnhild inn på teppet i K-rådet

Måtte besvare klage på NRKs programannonsering.

PÅ TEPPET: For første gang på sine 40 år i NRK, møtte Ragnhild Sælthun Fjørtoft i Kringkastingsrådet i dag. Det ble lett match for den populære kanalverten. Foto: Thomas Rasmus Skaug.
PÅ TEPPET: For første gang på sine 40 år i NRK, møtte Ragnhild Sælthun Fjørtoft i Kringkastingsrådet i dag. Det ble lett match for den populære kanalverten. Foto: Thomas Rasmus Skaug. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||- Det er første gang Ragnhild Sælthun Fjortoft er i Kringkastingsrådet på sine 40 år i NRK, så dette er jo en stor hendelse for oss alle. Du er iallfall ikke den mest påklagede personen i NRK, sa møteleder Steinar Ness til den populære kanalverten.

Hun har vært i NRK siden 1969, og jobbet som både produsent, programleder, kommentarleser, oversetter, kanalvert og redaksjonsleder. Sammen med sine kolleger ble hun tidligere i år utnevnt til kulturminne, og  i 2006 fikk hun Gullrutens hederspris for sin mangeårige fjernsynsinnsats.

I dag var hun kalt inn til møtet i Kringkastingsrådet for å besvare en klage på programannonseringen i NRK.Avbrutt«Etter hvert ser det ut som om man må venne seg til å ikke få se et program ferdig på NRK, uten å bli avbrutt med informasjon om neste program» skriver klageren Frode Hagen.

Han mener for eksempel at det er respektløst overfor åndsverket og seerne å opplyse om kommende program under avslutningen av en film.

«Det er utrolig irriterende og stressende at en lisensfinansiert kanal er mer stressende enn en reklamefinansiert kanal» står det i klagebrevet, der oppfordringen er klar:«La oss få se et program ferdig uten avbrudd».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer