Ralph Myerz åpner Glastonbury

Bergenebandet gjør en Darkness.

(Dagbladet.no): Glastonbury er en av verdens største musikkfestivaler, og Ralph Myerz & the Jack Herren Band åpner kalaset med sin konsert på hovedscenen.

Det har ingen andre band visstnok gjort ifølge en pressemelding fra bandet i dag. Og elektronikabandet med heavyestetikken, pyroshowet og et konstant koselig glis lover selvfølgelig

- Vi føler oss som små gutter som har fått lov til å leke på de store guttas lekeplass, men det skal ikke hindre oss i å levere rockesjokk tidlig på dagen, skriver gutta i pressemeldingen.

Ralph Myerz & the Jack Herren Band har vært årets talent i Dagbladet. Kritikerne koste seg storveis med debuten «A Special Album» og guttas liveshow er alltid en fest. Men om gutta får noe ut av opptredenen gjenstår å se. Historien er full av forglemmelige opptredener tidlig på dagen på en svær scene.

Men så har du The Darkness da. Som gjorde det samme, og siden ikke har sett seg tilbake.

Glastonbury er utsolgt og ifølge pressemeldingen har Ralph & Co godt selskap: Paul McCartney, Muse, Black Eyed Peas, Chemical Brothers, Joss Stone, Franz Ferdinand, Scissor Sisters og Morrissey spiller også mellom 25. til 27. juni.

GIR ALT:</B> Trioen Ralph Myerz & the Jack Herren Band er kjent for å gi alt når de først er på scenen. Her er trioen representert ved Thomas Lønnheim (t.v) og Tarjei Strøm. I tillegg består bandet av Erlend Sellevold.