- Rammer bare Linda

- Vi har gitt Linda Kvam en fair behandling helt i tråd med kontrakten. Den eneste som blir skadelidende av at dette er blitt en mediasak, er Linda selv, sier direktør Jørn Johnsen i PolyGram.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg vet ikke om noen tør satse på henne etter at hun har gått ut med dette. Hadde dette vært en sak mellom henne, hennes management og plateselskapet, kunne vi ha ordnet opp, sier Johnsen.

Han påpeker at Linda ikke er blitt holdt for narr på noen som helst måte.

- Responsen uteble

- Vi ga ut et par radiosingler med henne, men responsen uteble. Kontrakten har en klausul som sier at hvis vi har gode grunner til ikke å gi ut en plate, kan vi forbeholde oss retten til å stanse prosessen, opplyser han. - At singlene ikke slo an, kan ha flere årsaker. Det kan selvsagt være at plateselskapet har gjort en dårlig jobb, eller at sjangeren ikke er på topp i dagens skiftende samfunn. Samarbeidsproblemer kan også ha spilt inn. Jeg vil gjerne understreke at beslutningen om ikke å utgi plata ikke har noe med Linda Kvams stemme å gjøre, sier Johnsen.

Får mastertapen

Han understreker at det ikke er fire år siden plata ble innspilt, slik som Linda Kvam hevder.

- Det er fire år siden vi begynte å tenke på den, sier Johnsen. Fra plateselskapet får Linda med seg mastertapen til plata, som ifølge Johnsen er verdt mellom 500 000 og 600000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer