Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Rammer bare Linda

- Vi har gitt Linda Kvam en fair behandling helt i tråd med kontrakten. Den eneste som blir skadelidende av at dette er blitt en mediasak, er Linda selv, sier direktør Jørn Johnsen i PolyGram.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg vet ikke om noen tør satse på henne etter at hun har gått ut med dette. Hadde dette vært en sak mellom henne, hennes management og plateselskapet, kunne vi ha ordnet opp, sier Johnsen.

Han påpeker at Linda ikke er blitt holdt for narr på noen som helst måte.

- Responsen uteble

- Vi ga ut et par radiosingler med henne, men responsen uteble. Kontrakten har en klausul som sier at hvis vi har gode grunner til ikke å gi ut en plate, kan vi forbeholde oss retten til å stanse prosessen, opplyser han.
- At singlene ikke slo an, kan ha flere årsaker. Det kan selvsagt være at plateselskapet har gjort en dårlig jobb, eller at sjangeren ikke er på topp i dagens skiftende samfunn. Samarbeidsproblemer kan også ha spilt inn. Jeg vil gjerne understreke at beslutningen om ikke å utgi plata ikke har noe med Linda Kvams stemme å gjøre, sier Johnsen.

Får mastertapen

Han understreker at det ikke er fire år siden plata ble innspilt, slik som Linda Kvam hevder.

- Det er fire år siden vi begynte å tenke på den, sier Johnsen.
Fra plateselskapet får Linda med seg mastertapen til plata, som ifølge Johnsen er verdt mellom 500 000 og 600000 kroner.

- Hvis hun har tro på talentet sitt, har en sånn mastertape svært stor verdi for hennes videre karriere, sier Jørn Johnsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!