Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rammet av cyste i halsen

Tokio Hotel-sanger må opereres for å berge stemmen. - Han er knust, sier bandet.

(Dagbladet.no): Det tyske bandet Tokio Hotel avlyser hele sin planlagte Europa-turne, inkludert konserten i Oslo Spektrum den 7. april.

Årsaken er at vokalist Bill Kaulitz er rammet av en cyste på stemmebåndet, som må fjernes for å unngå varige skader.

- Det viser seg dessverre at han må gjennomgå en operasjon, og denne operasjonen må utføres umiddelbart, skriver den norske arrangøren Live Nation i en pressemelding.

- For Bill er situasjonen fryktelig, og han er fullstendig knust siden det å ikke kunne synge er det verste scenarioet for en sanger, skriver bandet på sin hjemmeside.

Ifølge den tyske avisa Bild oppdaget legene cysten da Kaulitz i forrige uke ble behandlet for en betennelse på stemmebåndene.

- Undersøkelsen avslørte en hevelse på det ene stemmebåndet som forhindret bedring. Cysten må fjernes gjennom et kirurgisk inngrep denne uka, sier produsent og manager for bandet, David Joust, til avisa.

I tillegg må vokalisten inn til en flere uker lang rehabiliteringsperiode i etterkant av operasjonen.  

Arrangøren for Oslo-konserten skriver at det vil bli satt opp en ny konsertdato, men at det foreløpig ikke er avklart når.

TOKIO HOTEL: Gustav Schaefer, Bill Kaulitz, Tom Kaulitz og Georg Listing. Foto: SCANPIX
TOKIO HOTEL: Gustav Schaefer, Bill Kaulitz, Tom Kaulitz og Georg Listing. Foto: SCANPIX Vis mer
503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media