Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Elton John:

Rammet av sykdom

Elton John-konsert i USA flyttes grunnet sykdom. Artisten beskriver seg selv som «ekstremt uvel», men gir ikke ytterlige opplysninger om egen helsetilstand.

EMOSJONELT: Både Elton John og hovedrolleinnehaver Taron Edgerton tok til tårene under visningen av “Rocketman” under filmfestivalen i Cannes. Vis mer

«Til mine kjære fans i Indianapolis. Det er med tungt hjerte at jeg er tvunget til å fortelle at jeg er ekstremt uvel, og er derfor ikke i stand til å opptre på Bankers Life Fieldhouse i kveld.»

Det skriver den britiske artisten Elton John (72) i et innlegg på Instagram seint lørdag kveld. Samtidig skriver han at konserten vil bli flyttet til 26. mars 2020.

Artisten gir ikke ytterligere opplysninger om sin helsetilstand.

Arrangør bekrefter

Den planlagte konserten var en del av hans «Farewell Yellow Brick Road»-turné.

- Kveldens Elton John-konsert flyttes grunnet sykdom. Vi beklager til dem som denne nødvendige endringen skaper problemer for, også ønsker vi Elton god bedring, skriver arrangøren i en uttalelse.

Elton Johns neste planlagte konserter er mandag 28. oktober i Nashville og onsdag 30. oktober i Memphis. Artisten opplyser ikke hvorvidt han vil være i stand til å gjennomføre disse konsertene.

Film og bok

Tidligere i år var John aktuell med storfilmen «Rocketman». Filmen omhandler verdensstjernas kronglete vei til toppen, og beskriver en rekke av hans kriser gjennom livet, som blant annet alkoholproblemer og selvmordsforsøk.

Tidligere denne måneden ble artistens selvbiografi «Me» utgitt i England. Boka tar for seg artistens begivenhetsrike liv, fra ungdomstida og fram til i dag.

Elton John er gift med den kanadiske filmskaperen David Furnish (56), og sammen har de sønnene Zachary (8) og Elijah (6).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media