Rammstein - Ullevaal Stadion

Rammstein kommer til Norge

Arrangøren lover megashow.

KOMMER TIL NORGE: 18. august spiller Rammstein på Ullevaal stadion. Her er Till Lindemann under en konsert i Valhall i 2012. Foto: Kjell Ivar Lund
KOMMER TIL NORGE: 18. august spiller Rammstein på Ullevaal stadion. Her er Till Lindemann under en konsert i Valhall i 2012. Foto: Kjell Ivar Lund Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag er det klart at de tyske industrirockerne Rammstein kommer til Oslo og Ullevaal stadion 18. august neste år.

Bandet som sist besøkte Norge og Oslo i 2012 skal i følge arrangøren være på veien med et av de største showene som har vært satt opp her til lands. 60 semitrailere og 200 arbeidere er med på turneen som vil besøke en rekke stadioner rundtom i Europa neste sommer.

- Jeg har jobbet med konserter i Norge siden 80-tallet og kan med sikkerhet si at dette kommer til å bli en av de største sceneproduksjonene som noen gang har kommet til landet, sier Terje Haakonsen i UpStage som står for produksjonensbiten av konserten.

Ansvarlig arrangør i Atomic Soul, Mark Vaughan sier følgende:

- Rammstein er uten tvil et av de mektigste livebandene i verden og vi er enormt stolte over å kunne presentere dem i Norge for deres aller første fulle stadionturné. Denne augustnatten kommer Ullevaal stadion til å brenne.

Spektakulære show

Rammstein ble dannet i Øst-Berlin på midten av 90-tallet og er kjent for sine outrerte og spektakulære sceneshow, som innbefatter mengder med pyroeffekter og gjerne utradisjonelle sceneelementer som en gigantisk, mekanisk penis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer