Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rammstein slår sammen konserter i Norge

Ifølge VG slår bandet Rammstein sammen to utsatte konserter i Trondheim, og vil dermed spille for 60 000 i 25. juli 2021.

RAMMSTEIN: Rammstein-vokalist Till Lindemann, avbildet under en konsert i Tyskland i fjor sommer. Foto: Christophe Gateau / DPA / AFP) / Germany OUT
RAMMSTEIN: Rammstein-vokalist Till Lindemann, avbildet under en konsert i Tyskland i fjor sommer. Foto: Christophe Gateau / DPA / AFP) / Germany OUT Vis mer

Konsertene skulle egentlig holdes i sommer, men på grunn av coronaviruset måtte disse utsettes. Konsertarrangøren forteller til avisa at de er svært fornøyde med at konsertene flyttes, ikke avlyses.

Rammstein slapp i fjor vår sitt første album på ti år, en plate som toppet listene i flere land. Dette albumet var et av Dagbladets anmelderes favoritter i 2019.

Sommeren samme år spilte bandet for et utsolgt Ullevaal, konserten ble anmeldt til terningkast seks i Dagbladet og omtalt som total perfeksjon.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!