Rammstein slår sammen konserter i Norge

Ifølge VG slår bandet Rammstein sammen to utsatte konserter i Trondheim, og vil dermed spille for 60 000 i 25. juli 2021.

RAMMSTEIN: Rammstein-vokalist Till Lindemann, avbildet under en konsert i Tyskland i fjor sommer. Foto: Christophe Gateau / DPA / AFP) / Germany OUT
RAMMSTEIN: Rammstein-vokalist Till Lindemann, avbildet under en konsert i Tyskland i fjor sommer. Foto: Christophe Gateau / DPA / AFP) / Germany OUT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Konsertene skulle egentlig holdes i sommer, men på grunn av coronaviruset måtte disse utsettes. Konsertarrangøren forteller til avisa at de er svært fornøyde med at konsertene flyttes, ikke avlyses.

Rammstein slapp i fjor vår sitt første album på ti år, en plate som toppet listene i flere land. Dette albumet var et av Dagbladets anmelderes favoritter i 2019.

Sommeren samme år spilte bandet for et utsolgt Ullevaal, konserten ble anmeldt til terningkast seks i Dagbladet og omtalt som total perfeksjon.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer