R&B-stjerna anklaget for å unngå ebola da han satte seg i plastball under Afrika-konsert

- Trist å se.

STERKE REAKSJONER: Etter at Akon satte seg i denne plastballen under en konsert i Goma, har han måtte tåle harde anklager. Foto: NTB Scanpix
STERKE REAKSJONER: Etter at Akon satte seg i denne plastballen under en konsert i Goma, har han måtte tåle harde anklager. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag holdt den amerikanske R&B-sangeren Akon (41), en konsert for nærmere 60 000 mennesker i en by i den østlige delen av Den demokratiske republikken Kongo, nemlig Goma.

Artisten har et rutinemessig opplegg under konsertene sine, hvor han setter seg i en stor plastball, for å crowdsurfe over fansen. Dette gjorde 41-åringen også søndag.

I motsetning til tidligere gikk imidlertid flere medier ut og anklaget ham for det de mener er et kynisk forsøk på å unngå eventuell kontakt med det dødelige viruset ebola, som herjer i Vest-Afrika.

Blant mediene som anklager Akon er nettstedet The Source, hvor de slo opp tittelen «Akon opptrådte i en plastball for å unngå kontakt med ebola».

- Ville aldri isolert meg Selv måtte 41-åringen ta til motmæle i sosiale medier, for å unngå større ryktespredning.

- Det er trist å se hvordan media snur alt til det negative. Jeg ville aldri isolert meg selv fra mitt afrikanske folk, med vilje. Plastballen har vært en del av showet mitt i årevis, og lenge før ebola eksisterte. Mitt mål nå er å finne en måte å stoppe ebola på, før det spres ytterligere. Måtte alle stå sammen, for å få dette til å skje, skriver Akon på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer