Ramsalt sjøkrig i norsk strategispill

«Naval War» utvikles i Bergen.

STRATEGI TIL SJØS: Det norske spillselskapet Turbo Tape Games jobber med spillet «Naval War: Arctic Circle». Foto: TURBO TAPE GAMES
STRATEGI TIL SJØS: Det norske spillselskapet Turbo Tape Games jobber med spillet «Naval War: Arctic Circle». Foto: TURBO TAPE GAMES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||BERGEN (Gamer.no): Det Bergenbaserte studioet Turbo Tape Games jobber med sitt første store kommersielle spill, «Naval War: Arctic Circle» — et sanntidsstrategispill satt i Nord-Atlanteren i en ikke alt for fjern fremtid.

Spillselskapet teller et mannskap på fire mann som satser på å skille seg ut ved å ta moderne sjøkrig på ramsalt alvor.

- Vi ønsker at marinegaster skal kjenne igjen jobben sin i «Naval War». Samtidig trenger du ikke ha gått sjøkrigsskolen for å spille det. Det viktigste er at det er gøy, sier Jan Haugland, utviklingsleder i Turbo Tape Games til Gamer.no.Små i NorgeTurbo Tape Games-gjengen tar imot oss i kontorlokalet Pixelpark i Bergen sentrum. Ved første øyekast ser lokalet rett og slett litt jappete ut, med glassvegger, designermøbler, flatskjermer og biljardbord. Men det viser seg å være oppholdsrommet som er felles for alle selskapene som holder til her.

Selve kontoret til gutta er litt større enn et middels bøttekott, og nøyaktig så spartansk, beskjedent og sjarmerende som det sømmer seg for en liten indie-utvikler som blåser en lang marsj i at landet de holder til i ikke akkurat har de lengste og stolteste tradisjonene i bransjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer