Ramsy gifter seg med Anne Mona...eller?

Ramsy fridde til Anne Mona i Big Brother-huset, og fikk ja. Men er det sant? Produsent Lasse Hallberg er slett ikke sikker.

Frieriet skjedde klokka 21.15. Ramsy Suleiman kom svett og nervøs ut i stua, stod der en liten stund før spørsmålet falt.

- Anne Mona, vil du gifte deg med meg?

De to forsvant inn på soverommet for å prate i fred. Etter en stund med kom turtelduene ut og satte seg i stua. Der hadde resten av deltagerne sittet og diskutert frieriet.

Rodney spøkte at han hadde vært inne på tanken på å spørre om Anette ville forlove seg med ham. Han trakk det fort tilbake. Rodney sendte også noen tanker til Anne Monas forlovede, som for snart seksti dager siden vinket farvel til sin kjæreste de siste ni åra

- Stakkars han typen. Først så dumper hun ham. Så ligger hun med Ramsy på TV, og nå skal de kanskje gifte seg, sier Rodney fra sofaen.

Produsent Lasse Hallberg hadde i all hast dratt ut til Big Brother-huset på Fornebu utenfor Oslo. Da han kom ut kalte han Ramsy inn i skrifterommet for å høre om dette var alvor. Ifølge Hallberg virket Ramsy dønn seriøs. Etterpå var det Anne Mona sin tur. Der fortalte hun på oppfordring at hun hadde svart ja til Ramsys frieri.

- Men jeg vet ikke det er sant. Hvis de lurer oss holder de maska bra, sier Hallberg til Dagbladet.no.

Da Anne Mona kom ut igjen fortalte Ramsy at Anne Mona hadde svart ja. Etter det har det bare vært jubel i Big Brother-huset.

For en stund tilbake skapte Anne Mona overskrifter da hun hadde intim kontakt med Ramsy. På forhånd hadde ungdomskjæresten sagt klart i fra at det var slutt hvis hun var utro. De to bygger hus sammen i Flekkefjord, men nå ser det altså ut til at kjæresten hans skal gifte seg med en deltagerne.

Produsenten hadde klokka 23 i går kveld ennå ikke fortalt foreldrene om det eventuelle giftemålet.

BLE TAUS: Anne Mona ble taus etter at Ramsy spurte om hun ville gifte seg med ham.