Rånerne lånte bort bilene sine til «Børning» - fikk kino-nekt av politiet

- Litt synd.

NORSK BILFILM: Jenny Skavlan og Anders Baasmo Christiansen er to av skuespillerne i «Børning» - som i tillegg vil by på en rekke privateide biler av rånete karakter. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
NORSK BILFILM: Jenny Skavlan og Anders Baasmo Christiansen er to av skuespillerne i «Børning» - som i tillegg vil by på en rekke privateide biler av rånete karakter. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Utakk er verdens lønn, skal man tro behandlingen rånerne i Levanger opplever om dagen.

Etter å ha lånt bort bilene sine til innspillingen av den kommende bilfilmen «Børning» - «den norske Fast & Furious» - ble kanskje ikke takken helt som forventet: 

Når «Børning» skal ha førpremiere i nettopp Levanger, er ikke bileierne velkomne.

Etterlyste blodharry biler - Det er ikke naturlig å invitere de som ellers driver ulovlig ørkesløs kjøring og holder beboerne i sentrum nattevåkne, sier lensmann Anne Ulvin i Levanger til Trønder-Avisa - riktignok uten å bruke begrepet «rånere».

I forbindelse med førpremieren blir hovedgata stengt i tre timer i forkant, og i tillegg stiller lokale bilklubber ut bilene sine der. Det er altså her de lokale rånerne ikke er velkomne - i tillegg til at de ikke har fått invitasjoner til visningen.

Før filmens produsenter ankom Levanger for å spille inn deler av filmen der i fjor, etterlyste de spesifikt rånebiler - «blodharry, superpimpa og skraphauger» - til innspillingen.

- Vi la igjen flere dagers innsats med venting og repetisjoner under innspillingen. Da er det litt synd at vi ikke får invitasjon til filmen, eller får stille opp med bilene våre i Kirkegata, sier Richard Alexander Fjellvang fra Verdal til Trønder-Avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer