Rap-stjernen vil ikke stemme på Clinton fordi hun er kvinne

- Kvinner tar lite gjennomtenkte emosjonelle beslutninger.

ANGRER: Den amerikanske rapperen T.I. angrer nå på uttalelsene han kom med om den demokratiske presidentkandidaten Hillary Clinton. Foto: Splash News/ AP / NTB Scanpix
ANGRER: Den amerikanske rapperen T.I. angrer nå på uttalelsene han kom med om den demokratiske presidentkandidaten Hillary Clinton. Foto: Splash News/ AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den amerikanske rapperen Clifford Joseph Harris Jr. - bedre kjent under artistnavnet T.I. - måtte tirsdag gå ut med en offentlig beklagelse etter å ha kommet med uheldige kommentarer om presidentkandidaten Hillary Clinton. 

- Ikke for å være kjønnsdiskriminerende, men jeg kan ikke stemme for at en kvinne skal bli lederen av den frie verden. Jeg tror at en kvinne vil kunne gjøre det bra i alle andre stillinger, men som president? skal han ha sagt i et intervju med DJ Who Kid.Videre uttrykte han sin bekymring for at kvinner ikke tar gjennomtenkte beslutninger. 

- Jeg bare vet at kvinner tar lite gjennomtenkte og emosjonelle beslutninger, som er absolutte. I ettertid er det som om det aldri har skjedd, eller at det ikke var det de egentlig mente. 

Kommentarene kommer kort tid før demokratenes første TV-debatt, som holdes i Las Vegas i natt.

- Verden er ikke klar Det er ukjent om rapperen kjenner til den tyske forbundskansleren Angela Merkel, men i intervjuet sier han at verden ikke er klar for kvinnelige ledere på det nivået. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer