Rap-stjernen vil ikke stemme på Clinton fordi hun er kvinne

- Kvinner tar lite gjennomtenkte emosjonelle beslutninger.

ANGRER: Den amerikanske rapperen T.I. angrer nå på uttalelsene han kom med om den demokratiske presidentkandidaten Hillary Clinton. Foto: Splash News/ AP / NTB Scanpix
ANGRER: Den amerikanske rapperen T.I. angrer nå på uttalelsene han kom med om den demokratiske presidentkandidaten Hillary Clinton. Foto: Splash News/ AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den amerikanske rapperen Clifford Joseph Harris Jr. - bedre kjent under artistnavnet T.I. - måtte tirsdag gå ut med en offentlig beklagelse etter å ha kommet med uheldige kommentarer om presidentkandidaten Hillary Clinton. 

- Ikke for å være kjønnsdiskriminerende, men jeg kan ikke stemme for at en kvinne skal bli lederen av den frie verden. Jeg tror at en kvinne vil kunne gjøre det bra i alle andre stillinger, men som president? skal han ha sagt i et intervju med DJ Who Kid.Videre uttrykte han sin bekymring for at kvinner ikke tar gjennomtenkte beslutninger. 

- Jeg bare vet at kvinner tar lite gjennomtenkte og emosjonelle beslutninger, som er absolutte. I ettertid er det som om det aldri har skjedd, eller at det ikke var det de egentlig mente. 

Kommentarene kommer kort tid før demokratenes første TV-debatt, som holdes i Las Vegas i natt.

- Verden er ikke klar Det er ukjent om rapperen kjenner til den tyske forbundskansleren Angela Merkel, men i intervjuet sier han at verden ikke er klar for kvinnelige ledere på det nivået. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.