Rapper om oralsex med Mette Hanekamhaug

- Den merra.

VED TOYOTAEN: Chirag og Magdi i Karpe Diem sparker litt i øst og vest med låta «Toyota'n til Magdi». Her er guttene ved den mye omtalte bilen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
VED TOYOTAEN: Chirag og Magdi i Karpe Diem sparker litt i øst og vest med låta «Toyota'n til Magdi». Her er guttene ved den mye omtalte bilen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel i rap-duoen Karpe Diem er for tiden ute med singelen «Toyota'n til Magdi». Låta handler blant annet om nettopp Magdis gamle Toyota Ginza, en bil som står duoen kjær - og som har nesten 2000 følgere på mikrobloggtjenesten Twitter.

Fremskrittspartiets Mette Hanekamhaug blir også nevnt i låta, og da ikke i spesielt flatterende ordlag:

«Det blir dagen jeg får head av Mette Hanekamhaug, og vi ruller rundt i Toyotan til Magdi med den merra, og vi mater deg jalebi og pakora i den kjerra,» rapper Chirag.

- Bare kult Frp's Hanekamhaug tar det hele med et stort smil.

- Det er bare kult at de har valgt å bruke meg og navnet mitt. Jeg skulle gjerne likt å høre både dem og den låta live. Faktisk prøvde jeg å få billetter til Øyafestivalen for å se dem der, men det ble dessverre utsolgt, sier politikeren.

- Du tar det ikke som kritikk mot din person eller politiske ståsted?

- Aldeles ikke. Jeg tror at de som artister lager et rim som skal høres kult ut. De har riktignok en del samfunnspolitiske tekster og det kan godt hende at de er kritiske til deler av Frp's politikk, men jeg tror ikke dette er personlig. Alle artister er i sin fulle rett til å ytre seg - selv om det ikke alltid blir like saklig som i et debattinnlegg, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer